Меню

    Бонжур вам в вашей хатє! (заячье минью)
    Ніжка прирученого зайця з лісовими грибами
    150/150 г
    Смажена печінка прирученого зайця
    100/50/30 г • з карамелізованими яблуками та журавлиним соусом під жолудями
    М'ясо прирученого зайця томлене з овочами
    200 г • в горщику з Бородінського хліба
    Вареники з філе прирученого зайця
    100/50 г • зі шпинатного тіста з горіховим соусом
    В домє у сірка (вареники домашні - ручної ліпки)
    Вареники з м'ясом
    200 г
    Шкварки до вареників
    50 г
    Сметана до вареників
    50 г
    Грибний соус до вареників
    50 г
    У меня унутрі завелся к вам такой стрємітельний карамболь! (холодні закуски)
    Щука фарширована по-містячковому
    150/100 г
    Оселедець на запеченій картоплині з маринованою цибулею та запашною олією
    100/70/50 г
    Форшмак з гарбузовим бісквітом
    100 г
    Закуска з різного сала з домашньою аджикою
    120/50 г
    Сирна тарілка
    120/50 г • пармезан, горгонзола, рожевий брі
    Солiння домашнi
    200 г • капуста, помiдор, огiрок
    Мiлфей з гарбуза з нiжним крем-сиром, хрiном та цукатами
    100 г
    Холодець з домашнього пiвня
    200/50 г
    Хумус по-Київськи з мацою та пряною сливою
    100 г
    Теплi закуски
    Крокети з бiлоЇ рыби i креветок пiд соусом з цукровоЇ кукурудзи
    100/30/30 г
    Деруни картоплянi з сьомгою власного посолу
    150/50 г
    Деруни картоплянi: зi сметаною
    150 г
    До дерунiв: смаженi лiсовi гриби в сметанi
    100 г
    Зрази картоплянi з м`ясом та сметанним соусом
    150 г
    Овочi на грилi з зеленим маслом
    200 г • гриби, кабачок, баклажан, перець
    Оладки з гарбуза з кремом iз буряка та пармезаном
    150/30 г
    Ето же очєнь і очєнь (теплі закуски та гарніри)
    Деруни iз iкрою щуки
    150/20 г
    Деруни iз лососевою iкрою
    150/20 г
    Деруни картоплянi з сьомгою власного посолу
    150/50 г
    Деруни картоплянi/з буряка/з кабачюв: зi сметаною
    150/50 г
    Камамбер-гриль з грушею та смородиново-журавлинним соусом
    100/50/50 г
    Овочi на грилi з зеленою олiєю
    200 г
    Картопля фрi
    120 г
    Молода картопля вiдварена з зеленню
    200 г
    Такой водевіль, ажъ мерсі (салати)
    Салат «Канарєєчка»
    250 г • перепілка, яйце куряче, яйце перепілки, картопля, огірок, каперси, печериці, чері, майонез домашній
    Салат з креветками та грушею
    200 г • мікс салату, креветки, груша конкосе, крем-сир, черрі, соус бальзамик
    Салат Загранічний
    220 г • мікс салату, хамон, фета, груша, гарбузове насіння та апельсиново-гірчична заправка
    Салат зі свіжих овочів, заправлений домашньою олією або сметаною на ваш вибір
    270 г • помідор, огірок, перець болг., мікс салату та росл. олія
    Салат з ніжним сиром, бурячками та карамелізованими жолудями
    200 г • мікс салату, зап.буряк, черрі, крем-сир, жолуді, цитрусовий соус
    Безумния мєропріятія (пєрвиє блюда)
    Уха з сьомгою та креветками
    300 г
    Борщ український з пампушками
    300/100 г
    Бульйон із фрикадельками з індички
    250 г
    Окрошка на просеко (овочева або м'ясна)
    300 г
    Окрошка м'ясна (на квасі або кефірі)
    300 г
    Окрошка овочева (на квасі або кефірі)
    300 г
    Я скоропостіжно хочу женіться на ніх і оні согласни (страви із птіци та м'яса)
    Стейк рібай з картоплею пай
    250/70 г • та вишнево-розмариновим соусом
    Медальйони зі свинини з грибним соусом
    200/50 г
    Котлета по-Київськи з перепілки
    75/75 г • із смородиново-журавлинним соусом та пюре з зеленого горошку
    Фірмова котлета по-Київськи з соусом «Голандез» і картопляним пюре
    150/100/50 г
    Перепела на вертелi
    3 шт.
    Главноє дєло - самоудовольствія (страви із риби)
    Судак у вершковому соусі на овочевому рататуї
    200/50/70 г
    Закарпатська форель
    1 шт • фарширована зеленими овочами з соусом із цукрової кукурудзи
    Стейк з сьомги під вершково-сирним соусом
    150/50 г • пiд iкорним соусом
    Баришня уже ляглі і просять (дєсєртная карта)
    Сирники по-київськи, фірмові та єдині в усьому світі на ваш вибір з сметаною чи морозивом
    200 г
    Торт «Київ» з жолудями за старовинним рецептом
    100 г
    Наполеон «Як у Мами»
    150 г
    Десерт «Анна Павлова»
    200 г • свіжі ягоди, мигдаль, вершки
    Морозиво домашнє з курагою, родзинками та горіхами
    100/30 г

    Барное меню

    Безалкогольні напої
    Coca-Cola (250 мл)
    Сiк RICH (250 мл)
    Джерельна зі сріблом (негазована) (400 мл)
    Джерельна зі сріблом (газована) (400 мл)
    Borjomi (330 мл)
    Домашні напої
    Морс з журавлини (250 мл)
    Узвар (250 мл)
    Лимонад
    Крем-сода (200 мл)
    Цитрусовий (200 мл)
    Iмбирно-м'ятний (200 мл)
    Облiпиха-маракуйя (200 мл)
    Фреш-соки
    Морквяний (150 мл)
    Яблучний (150 мл)
    Апельсиновий (150 мл)
    Лимонний (150 мл)
    Грейпфрутовий (150 мл)
    Кава
    Кава від Голохвастова (120 мл)
    Флэт Уайт (200 мл)
    Еспресо (30 мл)
    Американо (150 мл)
    Капучино (150 мл)
    Капучино з мигдальним молоком (150 мл)
    Лате (350 мл)
    Лате з мигдальним молоком (350 мл)
    Флэт Оранж (200 мл)
    Кава Раф (200 мл)
    Молоко (50 мл)
    Мед (50 мл)
    Мигдалеве молоко (50мл)
    Чай та гарячі напої
    Чай в асортименті (400 мл)
    Гарячий шоколад (100 мл)
    Какао (250 мл)
    Фірмовий чай
    Імбирний (250 мл)
    Обліпиховий (250 мл)

    Полуфабрикаты

    Вареники с картошкой (стандартный набор)
    500 г
    Вареники с картошкой (большой набор)
    1000 г
    Вареники с мясом (стандартный набор)
    500 г
    Вареники с мясом (большой набор)
    1000 г
    Вареники с кроликом (стандартный набор)
    500 г
    Вареники с кроликом (большой набор)
    1000 г
    Вареники с сыром (стандартный набор)
    500 г
    Вареники с сыром (большой набор)
    1000 г
    Вареники с вишней (стандартный набор)
    500 г
    Вареники с вишней (большой набор)
    1000 г
    Этот сайт использует cookies
    Понятно